Aydın redüktörlü dc motor tamiri ve sarımı

Aydın redüktörlü dc motor tamiri ve sarımı
Aydın redüktörlü dc motor tamiri ve sarımı
Servisimiz Aydın redüktörlü dc motor tamiri ve sarımı için gerekli uzman kadrosu ile güvenilir garantili arıza bulma, tamir ve bakım işlerini başarıyla yapmaktadır. Bizlere GSM hattı üzerinden her zaman ulaşabilirsiniz: +90 532 643 6144

Adresimize ulaşmak isterseniz. İletişim sayfamızı tıklayarak gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Aydın redüktörlü dc motor tamiri ve sarımı

Genel anlamda sanayide bulunan nerede ise her makine sisteminin kalbi olan redüktörlü dc motor yapım, onarım ve bakımının yapılması bobinajcılık işlemidir. Aydın ilinde redüktörlü dc motor tamiri ve sarımı oldukça yüksek faturalı arızaların minimum derecede olmasını olanak tanımakta ve endüstride fazlaca mühimdir.

Aydın redüktörlü dc motor bakımı ve onarımı
Aydın redüktörlü dc motor bakımı ve onarımı
Her bobinajcı gerek atölyedeki imkanlar gerek beceri ve deneyim olsun Aydın redüktörlü dc motor tamiri ve sarımı aynı düzende ve kalitede yapamazlar. Bazı motorların işi ince bazılarının ise normalden büyük olmakta ve teknik malzemenin yanı sıra güncel kalmak içinde uygulama yapmaları gerekmektedir.

– Sargısı yapılmış yada yeni yapım edilecek bobinaj işlemlerinin verilen şemaya bakılırsa el yada makine ile sarımlarını yapar,
– Elektrikli cihazların motorları ile arızalı ve yanmış motorların sargılarını uygun şekilde söker, temizler, sarıma hazırlar,
– Sarım şemalarına bakılırsa bağlantıları lehimler, yalıtır,
Aydın redüktörlü dc motor tamiri ve sarımı işlemlerinde kullanılan malzemelerin özelliklerini ve standardını saptayarak temin edilmesini sağlar.

Aydın redüktörlü dc motor arıza ve bakımları

kırılgan ekip tezgâhlarında ilerleme hareketleri için çoğu zaman servo motorlar kullanılır. Servo motorların AC ile çalışan modelleri fırçasız, DC ile çalışan modelleri ise fırçalıdır. Bunlar, elektronik yapılı sürücü/programlayıcı devrelerle beraber kullanılır. Günümüzde meydana getirilen servo motor çalıştırma sürücüleri,tamamen mikroişlemci kontrollü ve dijital yapılıdır.

Spindle motorun rotor manyetik alanını ise sincap kafesli bir döner transformatör oluşturmakta ve spindle motorun başlıca 3 tip arıza durumu bulunmaktadır: Mekanik Arızalar, Elektriksel Arızalar, Sensör ve Okuyucu Arızaları

Motorların sürücülerde elektronik kart tamirinde bahsi geçen mevzularla aynı şartlarda onarım edilir.

Onarım için gelen her motoru sürücüsü öncelikle fizyolojik bir muayeneden geçer. Kapakları açılır elektronik kartlar üstünde göz muayenesi yapılır. Aydın redüktörlü dc motor tamiri ve sarımı sırasında belirli temel noktalar denetim edilir, enerji verilmesinde masur yoksa cihaza enerji verilir. Sonrasında elektronik kartlar üstünde bulunan muhtilif noktaların gerilimleri ölçülür.

Temel özellikleri malum malzemelerde olması ihtiyaç duyulan şartların olup olmadığı denetim edilir. Bu aşamalarda görülen aksaklıklara bakılırsa, probleminin hangi kartta ve bölümde olduğu tespit edilerek arızanın şekline bakılırsa müdahele yapılır. Aydın redüktörlü dc motor tamiri ve sarımı için malzemeler değişip, arıza giderildikten sonrasında tekrardan kartlar üstünde kontroller, geliştirmiş olduğumuz kontrol cihazları ile yapılır ve uygun sonuçlar alınırsa aygıt toplanarak teslim edilir.